iPhone-a Mostbet-i necə yükləyim? "Yukle ios" nədir?
Salam, əziz dostlar. Mən iPhone istifadəçisiyəm və Mostbet proqramını yükləmək istəyirəm. "Mostbet yukle ios" ifadəsini gördüm, bu nə deməkdir? Yükləmə linkidir? App Store-da tapa bilmədim, hardan yükləyə bilərəm? Təhlükəsizdirmi? Bir də proqramda Azərbaycan dili varmı? Quraşdırma necə olur? Cavab verənlərə sonsuz təşəkkürlər.
- jackseller76
Re: iPhone-a Mostbet-i necə yükləyim? "Yukle ios" nədir?
Salam qardaş. "Yukle ios" türkcə "yüklə ios" deməkdir, yəni iPhone üçün proqramı yükləmək mənasındadır. App Store-da birbaşa Mostbet olmadığı üçün rəsmi saytdan yükləmək lazımdır. Mən sənə məsləhət görürəm, mostbet yukle ios səhifəsinə gir, orada iOS üçün xüsusi link var. Bu link səni App Store-a yönləndirəcək, amma bir az fərqli üsuldur - şirkətin öz store profilindən yüklənir. Narahat olma, tamamilə təhlükəsizdir, mən də oradan endirmişəm. Quraşdırmaq üçün linkə kliklə, App Store açılacaq, "Yüklə" düyməsini sıx, proqram qurulacaq. Əgər "etibarsız" bildirişi çıxsa, parametrlərə gir, "profil" bölməsindən icazə ver. Proqramda Azərbaycan dili mütləq var, mən də həmişə ana dilimdə istifadə edirəm. Çox rahatdır, sənə də məsləhət görürəm.